Lot Piscaer
  • restaurants

    Recensie Hotel New York

    Vijfentwintig jaar geleden opende Hotel New York. Het was het startschot voor de wederopleving van de Kop van Zuid. Waar anders kon je zowel sashimi als seitan eten, of met een cappuccino The New Yorker [...]
  • leesvoer

    Hoe komt een restaurantrecensie tot stand?

    Niet iedereen weet hoe de recensenten van de Gouden Pollepel van de verschillende regio-edities van het AD te werk gaan. Om misverstanden te voorkomen geef ik hier een overzicht van mijn werkwijze. Mocht je nog [...]
  • foto: Langoest
    restaurants

    Recensie Langoest

    Vis zit in de lift. In korte tijd kreeg Rotterdam er een aantal visrestaurants bij, zoals Vis aan de Dijk, The Fish Market  en The Walking Fish (allen hier eerder besproken). Ook nieuw is Langoest [...]
  • restaurants

    Restaurantecensie Scheiwijk

    Scheiwijk – voor fijnproevers, staat er op de deur. Binnen is het er inderdaad een mekka voor de lekkerbek. Bijna alles is zelfgemaakt, van vers soepje tot schepijs. We bleven maar bestellen. Wat er zo [...]
  • restaurants

    Recensie Bistrot Le Marais

    Plan binnenkort maar een reisje naar Maassluis, lieve mensen. Deze Franse bistrot is het tripje dubbel en dwars waard. 

Ook lekker

  • In Museum Rotterdam is tot 1 november 2018 een tentoonstelling gewijd aan de geschiedenis van Hotel New York. Die gaat over de periode van de landverhuizers, maar ook over het gedurfde project van Hans Loos, [...]

leesvoer

  • Als je even niet meer bij Theemaas bent geweest, vergeet je bijna hoe lekker het er ruikt. In de koffie- en thee specialiteitenwinkel komt de geur van yunnan, jasmijn en earl grey je tegemoet, vermengd [...]

Op instagram

Waar ga je eten?