Lot Piscaer

Lot Piscaer

  • recensies
  • leesvoer
    • varkensblog
  • Weet je wat ook lekker is?
  • Info
HomeleesvoerAlles over de Tong Picasso

Alles over de Tong Picasso

Is het tijd voor herwaardering van dit verguisde gerecht?

18 November 2021 Lot leesvoer

Voor de Volkskrant dook ik in de geschiedenis van een gerecht waar niemand trots op is: de tong Picasso. Je kunt het nu alvast hier lezen als je een Volkskrant abonnenment hebt. Binnenkort verschijnt hier een versie met extra beeldmateriaal uit de archieven.

  • blik
  • fruit
  • geschiedenis
  • nederland
  • tong picasso
  • vis
  • volkskrant
Previous

Lokaal kerstmenu

Related Articles

leesvoer

Kookboekentip

10 December 2020 Lot

De Bijbel van de Nederlandse keuken – Janneke Vreugdenhil Dit is een heerlijk boek dat qua timing niet beter kon. Lockdowns maken een soort holenbeer van me, in die zin dat ik het liefst binnenblijf […]

restaurants

Recensie Bar Pulpo

6 June 2019 Lot

Uit verschillende hoeken werd ik getipt over het lekkere eten bij dat ene zaakje in de Foodhallen. Familieleden uit bourgondisch Breda reden er helemaal voor naar Rotterdam. En nog een keer, en nog een keer.

Kaart

Archief

Copyright © 2023 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes