Ik ben Lot Piscaer, freelance schrijver en journalist. Als je net als ik in Rotterdam woont (sowieso een aanrader), heb je geluk: de meeste recensies en artikelen gaan over restaurants en eten in en om Rotterdam. Die schrijf ik sinds september 2015 voor AD/Rotterdams Dagblad. Van 2007 tot 2011 deed ik dat voor het Rotterdamse magazine NL10, een paar van deze gouwe ouwe stukjes vind je hier ook. Daarnaast schrijf ik ook regelmatig over lekkere recepten, of over eet- en kookuitdagingen zoals kinderen, vegetariërs en andere hindernissen. In 2014 schreef ik ook voor De Buik van Rotterdam, een website over de bloeiende foodcultuur in Rotterdam.
Naast deze jarenlange praktijkervaring volgde ik opleidingen en cursussen bij de Academie voor Gastronomie, WSET en bij collega eetschrijvers Onno Kleyn en Clara ten Houte de Lange.

Portfolio

Ik schrijf veel over eten, maar ook over andere zaken. Als tekstschrijver en journalist reken ik onder andere AD/Rotterdams Dagblad, AD Magazine, IFFR, IDFA, Rotterdam Festivals en AT Productions tot mijn opdrachtgevers. Een (lang niet compleet) overzicht van mijn werk vind je in mijn online portfolio. Neem gerust contact met me op!

 

<

Opmerkingen, vragen, suggesties?

* indicates required field
>

Be the first to comment

Leave a Reply