restaurants

Recensie De Watertuin

26 April 2017 Lot

De Watertuin is de overtreffende trap van de all you can eat. Niet alleen kun je zoveel spareribs, gegrilde zalm en pizza opscheppen als je wilt, ook uit de tap stroomt onbeperkt wijn, bier en […]

leesvoer

Toen de varkens kwamen

14 April 2017 Lot

Vier jaar geleden kwamen de buurtvarkens Arie en Japie aan op Katendrecht. Ik was een van die verzorgers en hield een blog bij over het wel en wee van de beesten. 

eetwinkelen

Geinige eierscheider

11 April 2017 Lot

Is deze keukengadget misschien de leukste eierscheider ooit gemaakt? Wat mij betreft komt hij heel dicht in de buurt.

eetwinkelen

Rotterdamse Oogstmarkt moet blijven

6 April 2017 Lot

  Nou ja! De Oogstmarkt, de boerenmarkt die tweewekelijks op het Noordplein gehouden wordt, zit door het nieuwe marktenbeleid van de gemeente Rotterdam in onzekerheid. En dat terwijl het net zo lekker gaat.

leesvoer

Tafel op Zuid

6 April 2017 Lot

In het weekend van 25 en 26 maart 2017 konden kunnen nieuwsgierige foodies aanschuiven bij de Tafel op Zuid op het Deliplein. Rondom een demokeuken proefden telkens 50 mensen gratis van de creaties van getalenteerde […]

recepten

Alles over chai

4 April 2017 Lot

Gehoord in een hippe koffiezaak: “Zal mijn chai latte met amandelmelk of sojamelk bestellen?” -“Of wil je een liever een dirty chai?”

restaurants

Recensie Allegaartje

4 April 2017 Lot

Fernweh is het verlangen om ergens anders te zijn. Een recent acuut geval van fernweh probeerden we te bestrijden bij Koreaans restaurant Allegaartje op het Zwaanshals.

leesvoer

Gek van Surrealisme-diner in Boijmans

4 April 2017 Lot

Het Gek van Surrealisme diner, dat onlangs plaatsvond in Mueum Boijmans van Beuningen, was zo snel uitverkocht dat er uiteindelijk drie avonden zijn ingepland.

leesvoer

Dag Wereldmuseum

1 April 2017 Lot

Mijn laatste lunch bij Restaurant Wereldmuseum was prachtig en treurig tegelijk. Op 31 maart 2017 sloot het restaurant haar deuren.