Deze reportage over koffiebarren als werkplek maakte ik voor AD/Rotterdams Dagblad.
Related Articles
“Echt eten van echte mensen”
20 May 2013
Lot
Het artikel dat ik voor het tijdschrift Bouillon! schreef over de Turkse kok Musa Dağdeviren kun je hier lezen.
De Chinees weer pittig en sexy dankzij Nixy & Lexy
3 December 2017
Lot
Er borrelt, stoomt en sist iets lekkers op de eerste verdieping van de Markthal. Chefs Marnix Benschop en Alexander Wong, alias Nixy & Lexy, hebben tijdelijk hun intrek genomen in de keuken van de Chinese […]
In de kaashemel van Marijke Booij
14 September 2017
Lot
Is ambachtelijk kaasmaken nog wel rendabel in deze tijden van hyperefficiënte massaproductie? Ja! Zegt Marijke Booij van Booij Kaasmakers volmondig. Op de boerderij van haar ouders stortte de jonge Streefkerkse zich met hart en ziel […]