Lot Piscaer

Lot Piscaer

  • recensies
  • leesvoer
    • varkensblog
  • Weet je wat ook lekker is?
  • Info
Homeleesvoer“Echt eten van echte mensen”

“Echt eten van echte mensen”

20 May 2013 Lot leesvoer

Het artikel dat ik voor het tijdschrift Bouillon! schreef over de Turkse kok Musa Dağdeviren kun je hier lezen.

 

 

  • interview
  • Musa
  • rotterdam
  • Turks
Previous

Mijn nieuwe baan: buurtvarkensboer

Next

Nieuw: de plagetariër

Related Articles

restaurants

Recensie Proeflokaal Bregje

29 March 2017 Lot

Drie gangen voor €12,50. Het staat er echt. In het weekend ben je bij Bregje iets ‘duurder’ uit, dan kost een diner €14,50. Krijg je voor zo’n spotprijs fatsoenlijk eten? Het hangt er vanaf hoe […]

restaurants

Recensie HMB restaurant

7 April 2016 Lot

Eerder gepubliceerd in AD/RD, De gouden pollepel, 6 april 2016 Er mag nog wel een tandje bij   Aan aandacht geen gebrek toen HMB restaurant twee jaar geleden opende. De plek (in Koolhaas’ De Rotterdam), […]

restaurants

Recensie Fitzgerald, Rotterdam

14 December 2016 Lot

Natuurlijk beginnen we met een glaasje bubbels aan de bar. We zijn tenslotte in een zaak die is vernoemd naar F. Scott Fitzgerald, de schrijver die eens zei: Too much of anything is bad, but […]

Kaart

Archief

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes