Lot Piscaer

Lot Piscaer

  • recensies
  • leesvoer
    • varkensblog
  • Weet je wat ook lekker is?
  • Info
Homeleesvoer“Echt eten van echte mensen”

“Echt eten van echte mensen”

20 May 2013 Lot leesvoer

Het artikel dat ik voor het tijdschrift Bouillon! schreef over de Turkse kok Musa Dağdeviren kun je hier lezen.

 

 

  • interview
  • Musa
  • rotterdam
  • Turks
Previous

Mijn nieuwe baan: buurtvarkensboer

Next

Nieuw: de plagetariër

Related Articles

leesvoer

Dag Wereldmuseum

1 April 2017 Lot

Mijn laatste lunch bij Restaurant Wereldmuseum was prachtig en treurig tegelijk. Op 31 maart 2017 sloot het restaurant haar deuren.  

No Picture
restaurants

Gamasot

24 November 2010 Lot

Een Koreaans pareltje   Onze zoektocht naar bijzondere eettentjes gaat altijd door, en bracht ons dit keer weer naar de Pannekoekstraat. Eerder aten we daar al verrassend goed en goedkoop Bij Bao, een Chinees eethuisje. […]

leesvoer

De leukste eekhoorn van het Kralingse bos

29 June 2017 Lot

De laatste levende eekhoorn werd in 1991 in het Kralingse bos gesignaleerd, maar de koffie- en snackbar van Pup de Werk en Hans Willemse houdt met zijn naam het beestje in ere.

Kaart

Archief

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes