Lot Piscaer

Lot Piscaer

  • recensies
  • leesvoer
    • varkensblog
  • Weet je wat ook lekker is?
  • Info over dit archief
Homeleesvoer“Echt eten van echte mensen”

“Echt eten van echte mensen”

20 May 2013 Lot leesvoer

Het artikel dat ik voor het tijdschrift Bouillon! schreef over de Turkse kok Musa Dağdeviren kun je hier lezen.

 

 

  • interview
  • Musa
  • rotterdam
  • Turks
Previous

Mijn nieuwe baan: buurtvarkensboer

Next

Nieuw: de plagetariër

Related Articles

No Picture
restaurants

Borgo d’Aneto

9 November 2010 Lot

Omfietsrestaurant Het vergt lef om een restaurant te beginnen in een uithoek van de stad. Jessie Voermans en Faouzi Chihabi durfden het, toen ze hun Italiaanse trattoria openden aan de Nijverheidsstraat in Feijenoord.   Zo […]

eetwinkelen

De Chinees weer pittig en sexy dankzij Nixy & Lexy

3 December 2017 Lot

Er borrelt, stoomt en sist iets lekkers op de eerste verdieping van de Markthal. Chefs Marnix Benschop en Alexander Wong, alias Nixy & Lexy, hebben tijdelijk hun intrek genomen in de keuken van de Chinese […]

restaurants

Recensie Ayla – Rotterdam

27 February 2017 Lot

Omdat Ayla de hele dag open is, gingen we er voor een compleet beeld een keer lunchen, en een keer ’s avonds eten. Het verschil had niet groter kunnen zijn. 

Kaart

Archief

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes