Lot Piscaer

Lot Piscaer

  • recensies
  • leesvoer
    • varkensblog
  • Weet je wat ook lekker is?
  • Info over dit archief
Homeleesvoer“Echt eten van echte mensen”

“Echt eten van echte mensen”

20 May 2013 Lot leesvoer

Het artikel dat ik voor het tijdschrift Bouillon! schreef over de Turkse kok Musa Dağdeviren kun je hier lezen.

 

 

  • interview
  • Musa
  • rotterdam
  • Turks
Previous

Mijn nieuwe baan: buurtvarkensboer

Next

Nieuw: de plagetariër

Related Articles

restaurants

Recensie Aloha

8 June 2016 Lot

Restaurantrecensie Aloha, De Gouden Pollepel, eerder gepubliceerd in AD/Rotterdams Dagblad, 8 juni 2016 Een warm bad Het weer is verre van tropisch en het is ook nog eens maandagavond, niet de meest bruisende dag om […]

leesvoer

Gek van Surrealisme-diner in Boijmans

4 April 2017 Lot

Het Gek van Surrealisme diner, dat onlangs plaatsvond in Mueum Boijmans van Beuningen, was zo snel uitverkocht dat er uiteindelijk drie avonden zijn ingepland.

leesvoer

Dans, diner en duikboten

4 July 2014 Lot

Of je nu in een schommelstoel hangt in het oude Tropicana, een bezoekje brengt aan de Parade of gewoon een boterham eet op de Mariniersweg: Picknick kom je overal tegen. Zelfs op Heijplaat kun je […]

Kaart

Archief

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes