Lot Piscaer

Lot Piscaer

  • recensies
  • leesvoer
    • varkensblog
  • Weet je wat ook lekker is?
  • Info over dit archief
Homeleesvoer“Echt eten van echte mensen”

“Echt eten van echte mensen”

20 May 2013 Lot leesvoer

Het artikel dat ik voor het tijdschrift Bouillon! schreef over de Turkse kok Musa Dağdeviren kun je hier lezen.

 

 

  • interview
  • Musa
  • rotterdam
  • Turks
Previous

Mijn nieuwe baan: buurtvarkensboer

Next

Nieuw: de plagetariër

Related Articles

leesvoer

Alles kan in de koffiebar

7 March 2016 Lot

Deze reportage over koffiebarren als werkplek maakte ik voor AD/Rotterdams Dagblad.

eetwinkelen

Eigenheimer J. Schipper frituurt stug door

17 November 2014 Lot

Het enige echte Friturologisch Instituut, Schipper Patat, is de smaakmaker van het Schouwburgplein. Geniet ervan nu het nog kan, want hij dreigt er weg moeten.  

restaurants

Recensie A Proposito

11 November 2015 Lot

RESTAURANTBESPREKING  voor AD Rotterdams Dagblad 4-11-2-15    Het grote gebaar ‘Op Sicilië zijn de vrouwen gevaarlijker dan geweren’. Aan die uitspraak uit The Godfather moeten we denken als we binnenstappen bij A Proposito. De Siciliaanse familiezaak is deze avond het domein van moeder […]

Kaart

Archief

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes