Lot Piscaer

Lot Piscaer

  • recensies
  • leesvoer
    • varkensblog
  • Weet je wat ook lekker is?
  • Info over dit archief
Homeleesvoer“Echt eten van echte mensen”

“Echt eten van echte mensen”

20 May 2013 Lot leesvoer

Het artikel dat ik voor het tijdschrift Bouillon! schreef over de Turkse kok Musa Dağdeviren kun je hier lezen.

 

 

  • interview
  • Musa
  • rotterdam
  • Turks
Previous

Mijn nieuwe baan: buurtvarkensboer

Next

Nieuw: de plagetariër

Related Articles

No Picture
eetwinkelen

Uierboord

5 August 2010 Lot

Wie lust er een broodje koeieuier?   Als je schrijft over eten in Rotterdam kan uierboord natuurlijk niet ontbreken. Uierboord is een eufemisme voor gebakken koeietiet. Veel oudere Rotterdammers koesteren er nog warme herinneringen aan. […]

No Picture
restaurants

Restaurantrecensie De Pijp

1 January 2016 Lot

Vroeger was alles beter   In de categorie ‘Rotterdamse restaurants waar je tenminste een keer in je leven geweest moet zijn’ bezochten we Bierhandel De Pijp, of gewoon De Pijp. Het is het oudste restaurant […]

restaurants

Recensie Vroesenpaviljoen

6 September 2017 Lot

Het Vroesenpaviljoen is de winnaar van de Gouden Pollepel van het AD/Rotterdams Dagblad 2016-2017. Lees hier het artikel over de winnaars. [Recensie AD/Rotterdams Dagblad 17-5-2017:] Om ons heen is het weelderig groen, vogels zingen, een […]

Kaart

Archief

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes