Lot Piscaer

Lot Piscaer

  • recensies
  • leesvoer
    • varkensblog
  • Weet je wat ook lekker is?
  • Info
Homeleesvoer“Echt eten van echte mensen”

“Echt eten van echte mensen”

20 May 2013 Lot leesvoer

Het artikel dat ik voor het tijdschrift Bouillon! schreef over de Turkse kok Musa Dağdeviren kun je hier lezen.

 

 

  • interview
  • Musa
  • rotterdam
  • Turks
Previous

Mijn nieuwe baan: buurtvarkensboer

Next

Nieuw: de plagetariër

Related Articles

restaurants

Yama: elegante verwennerij van de buitencategorie

15 January 2020 Lot

Als een restaurant dat standaard zes maanden van te voren is volgeboekt plotseling nog een plekje vrij heeft, sla je toe. Zo kon ik eindelijk weer eens aanschuiven bij Yama, een Japans restaurant met slechts […]

leesvoer

Dag Wereldmuseum

1 April 2017 Lot

Mijn laatste lunch bij Restaurant Wereldmuseum was prachtig en treurig tegelijk. Op 31 maart 2017 sloot het restaurant haar deuren.  

restaurants

Recensie eetcafé Opa – Rotterdam

11 July 2016 Lot

Opa is leuk oud geworden Restaurantrecensie eetcafé Opa, Rotterdam. Eerder gepubliceerd in AD/RD, De Gouden Pollepel 6 juli 2016 Sommige zaken zijn zo vanzelfsprekend dat je ze een beetje was vergeten. Eetcafé Opa is zo’n vertrouwd […]

Kaart

Archief

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes