Lot Piscaer

Lot Piscaer

  • recensies
  • leesvoer
    • varkensblog
  • Weet je wat ook lekker is?
  • Info over dit archief
Homeleesvoer“Echt eten van echte mensen”

“Echt eten van echte mensen”

20 May 2013 Lot leesvoer

Het artikel dat ik voor het tijdschrift Bouillon! schreef over de Turkse kok Musa Dağdeviren kun je hier lezen.

 

 

  • interview
  • Musa
  • rotterdam
  • Turks
Previous

Mijn nieuwe baan: buurtvarkensboer

Next

Nieuw: de plagetariër

Related Articles

restaurants

Recensie Van ‘t Spit

7 September 2016 Lot

Hippe kip met oma’s appelmoes. Restaurantbespreking Van ‘t Spit, Rotterdam. Eerder verschenen in AD/Rotterdams Dagblad, De Gouden Pollepel 7-09-2016 De kip is hip. Na de invasie van ruige hamburgerzaken is het nu de beurt aan […]

eetwinkelen

De Rotterdamse sojasaus van Tomasu

30 May 2019 Lot

Toen een boer uit de Hoeksche Waard en een bakker uit Rotterdam-Zuid samen gingen werken om zelf ambachtelijke Japanse sojasaus te maken, hadden ze niet kunnen dromen dat hun Tomasu zo’n succes zou worden. Wie […]

restaurants

Recensie Old Dutch

15 August 2017 Lot

Wie vindt dat vroeger alles beter was, kan in deze zaak zijn hart ophalen. Bij Old Dutch verandert al decennia lang namelijk helemaal niets.

Kaart

Archief

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes