Lot Piscaer

Lot Piscaer

  • recensies
  • leesvoer
    • varkensblog
  • Weet je wat ook lekker is?
  • Info over dit archief
Homeleesvoer“Echt eten van echte mensen”

“Echt eten van echte mensen”

20 May 2013 Lot leesvoer

Het artikel dat ik voor het tijdschrift Bouillon! schreef over de Turkse kok Musa Dağdeviren kun je hier lezen.

 

 

  • interview
  • Musa
  • rotterdam
  • Turks
Previous

Mijn nieuwe baan: buurtvarkensboer

Next

Nieuw: de plagetariër

Related Articles

leesvoer

Turkse helden en vegaballen

12 June 2012 Lot

Een poosje geleden organiseerde Kosmopolis Rotterdam de  Snack Tamam, een Turkse vegasnack-wedstrijd. Het ging niet over wie de meeste baklava’s of kaaspizza’s in zijn mond kon proppen, maar welke kok de lekkerste nieuwe vegetarische snack […]

restaurants

Recensie Ayla – Rotterdam

27 February 2017 Lot

Omdat Ayla de hele dag open is, gingen we er voor een compleet beeld een keer lunchen, en een keer ’s avonds eten. Het verschil had niet groter kunnen zijn. 

recepten

De Bitterballen van RotterZwam

8 June 2019 Lot

  Met bitterballen gemaakt van Rotterdamse oesterzwammen heeft bakker Anton de Heer van Banketbakkerij Van der Heyde een hit te pakken.

Kaart

Archief

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes