restaurants

Recensie Proeflokaal Bregje

29 March 2017 Lot

Drie gangen voor €12,50. Het staat er echt. In het weekend ben je bij Bregje iets ‘duurder’ uit, dan kost een diner €14,50. Krijg je voor zo’n spotprijs fatsoenlijk eten? Het hangt er vanaf hoe […]

leesvoer

Slimme snackers gaan voor Syrische shoarma

15 March 2017 Lot

Echte goede shoarma is vers en zelfgemaakt. Dat klinkt logisch, maar waar haal je die? Rotterdam is sinds kort gezegend met twee Syrische eethuizen waar ze precies op die manier te werk gaan.

restaurants

Recensie ‘t Land van Wale

15 March 2017 Lot

Twee jaar geleden reden mensen zelfs uit België naar Heinenoord om er te gaan eten. Die moeite kunnen ze zich de komende tijd besparen.

leesvoer

Bill Murray eet

14 March 2017 Lot

Probeer bij het kijken van dit filmfragment (uit What About Bob?, 1991) maar eens geen trek in mais en fried chicken te krijgen. Hmm, heerlijk! Bill Murray is leuk.

restaurants

Tussenstand Gouden Pollepel Rotterdam

7 March 2017 Lot

Wat is de stand in Pollepelland? Op de site van het AD vind je een handig overzicht van alle Gouden Pollepel recensies van seizoen 2016-2017, met tussenstand.

restaurants

Recensie Mama Essi

3 March 2017 Lot

De Oost-Afrikaanse keuken, die met de enjera-pannenkoekjes, was in Rotterdam al vertegenwoordigd. Maar de Afrikaanse keuken is natuurlijk groter dan dat. Mama Essi laat je kennismaken met de keuken van Ghana en omstreken.