Deze reportage over koffiebarren als werkplek maakte ik voor AD/Rotterdams Dagblad.
Related Articles
Eten uit je eigen stad
20 May 2014
Lot
Met een nieuwe wekelijkse markt op zaterdag én zondag staat er volop te gebeuren bij Uit Je Eigen Stad, onze enige echte stadsboerderij in het havengebied in Rotterdam-West. Ik ging er een kijkje nemen en […]
In de kaashemel van Marijke Booij
14 September 2017
Lot
Is ambachtelijk kaasmaken nog wel rendabel in deze tijden van hyperefficiënte massaproductie? Ja! Zegt Marijke Booij van Booij Kaasmakers volmondig. Op de boerderij van haar ouders stortte de jonge Streefkerkse zich met hart en ziel […]
Eigenheimer J. Schipper frituurt stug door
17 November 2014
Lot
Het enige echte Friturologisch Instituut, Schipper Patat, is de smaakmaker van het Schouwburgplein. Geniet ervan nu het nog kan, want hij dreigt er weg moeten.