Lot Piscaer

Lot Piscaer

  • recensies
  • leesvoer
    • varkensblog
  • Weet je wat ook lekker is?
  • Info
Homeleesvoer“Echt eten van echte mensen”

“Echt eten van echte mensen”

20 May 2013 Lot leesvoer

Het artikel dat ik voor het tijdschrift Bouillon! schreef over de Turkse kok Musa Dağdeviren kun je hier lezen.

 

 

  • interview
  • Musa
  • rotterdam
  • Turks
Previous

Mijn nieuwe baan: buurtvarkensboer

Next

Nieuw: de plagetariër

Related Articles

No Picture
restaurants

Restaurantrecensie De Pijp

1 January 2016 Lot

Vroeger was alles beter   In de categorie ‘Rotterdamse restaurants waar je tenminste een keer in je leven geweest moet zijn’ bezochten we Bierhandel De Pijp, of gewoon De Pijp. Het is het oudste restaurant […]

No Picture
restaurants

Chic, ruig en opwindend: The Suicide Club

16 December 2015 Lot

  Dit is een uitgebreidere versie van de recensie die ik schreef voor  het AD/Rotterdams Dagblad van 16 December 2015. Je moet het maar durven: in Rotterdam, doe-maar-normaal-stad nummer 1, een exclusieve, kosmopolitische rooftopbar/restaurant voor […]

No Picture
restaurants

Spaghettata

20 January 2011 Lot

Au revoir la France, benvenuti Italia   Bijna geruisloos werd het ene restaurant ingewisseld voor het andere. Waar tot voor kort nog Louis zat, zit nu Spaghettata, de derde Italiaan op rij van de Lux/La […]

Kaart

Archief

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes